Hoe Verwijderen E mails In Gmail Tegelijk

25

Heb je ooit te veel Gmail-inboxberichten meegemaakt en wordt deze altijd bijna volledig weergegeven?

Een volle mailbox kan ervoor zorgen dat e-mails zo in de inbox terechtkomen. Dit kan op zijn beurt verschillende werken of activiteiten die worden uitgevoerd belemmeren.

Als u zich in deze toestand bevindt, is het belangrijk om te weten hoe u grote hoeveelheden e-mail tegelijk kunt verwijderen.

Dit zal u ook helpen om de opslagruimte te maximaliseren, door oude e-mails, spam en gesprekken te elimineren die niet langer hoeven te worden opgeslagen.

Hoe Verwijderen E mails In Gmail Tegelijk

Hier leest u hoe u e-mail in één keer kunt verwijderen in Gmail.

  1. Open Gmail in uw webbrowser en log in op uw Google-account.
  2. Bovenaan, links van de verversknop, ziet u een vak met een pijl ernaast. Klik op het vakje om ‘alle e-mails’ te selecteren.

Als u echter op het vak klikt, worden alleen alle e-mails geselecteerd van één Gmail-pagina die momenteel is geopend.

Volgende manier

Als u alle e-mails in bulk wilt verwijderen, klikt u op de optie ‘Selecteer alle gesprekken in De hoofdmap (inbox) volledig’. Vanaf hier vindt u de optie in de balk onder het optievak.

  1. De laatste stap, nadat u op de optie hebt geklikt, klikt u op het prullenbakpictogram. Het prullenbakpictogram bevindt zich op dezelfde balk als het selectievak en het vernieuwingspictogram.

Verwijderen op datumbereik

Naast de bovenstaande methoden heeft Gmail ook de mogelijkheid om e-mails in één keer te verwijderen op basis van het datumbereik. Met deze functie kunnen gebruikers twee datums selecteren en alle e-mails in de geselecteerde periode verwijderen.

  1. Selecteer het zoekvak van Gmail boven aan de pagina en voer het gewenste datumbereik in.
  2. Gebruikers kunnen geavanceerde operatorzoekopdrachten gebruiken “voor:” en “na:” met de beoogde datum in de notatie Jaar/Maand/Datum. Dus als u e-mails tussen 1 mei en 1 december wilt verwijderen, voert u “vóór: 2021/5/1 na 2021/12/1” in.
  3. Selecteer alle e-mails met behulp van het selectievakje en druk op de verwijderknop of selecteer het prullenbakpictogram om ze te verwijderen.

Als u meer dan 50 wilt verwijderen die op de eerste pagina worden weergegeven, klikt u op de optie ‘Alle gesprekken in hoofdmap selecteren’. Gebruikers vinden deze optie in de balk net onder het selectievak.

*